Het vervangen van de dakbedekking wordt meestal te laat gedaan. De kosten zijn vaak hoog met alle gevolgen van dien. Twijfelt u over de staat van uw dakbedekking? Wij komen graag bij u langs om hier vrijblijvend over te adviseren.

Ook voor reparaties of lekkages bent u bij Celsius aan het juiste adres. Door de flexibiliteit, kunnen wij u snel helpen om de schade zo beperkt mogelijk te houden.

Dakbedekking & -isolatie

Celsius verwerkt alle bitumineuze en kunststof dakbedekkingen op uw platte of hellende dak. We kunnen uw dak ook voorzien van isolatie, of zink of shingles. Het aanbrengen van een lichtkoepel, dakraam of dakdoorvoer behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Vragen of advies nodig?

Neem contact op

Dakgoten van PVC, zink of koper

Celsius levert dakgoten en afvoeren in veel verschillende uitvoeringen en maten, van rond tot vierkant. Een PVC dakgoot en afvoer is het goedkoopste. Zink en koper zijn daarentegen wel duurder, maar gaan dan ook wel langer mee en het geeft meer uitstraling aan uw huis. Ook uitvoeringen in gegalvaniseerd staal welke in kleur worden gecoat zijn een mogelijkheid.

Het verwerken van zink en koper is nog een echt oud ambacht vak. De meeste dakgoten van zink en koper zijn maatwerk, bij alle huizen is dit verschillend. De maten van deze goten worden dan ook op locatie ingemeten en worden in onze eigen zinkstraat gezet. Hierdoor kunnen we alles maken en het beste maatwerk leveren.

Waarom kiezen voor Celsius?

Advies nodig?
Advies nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.