Luchtbehandeling is een efficiënte, energiezuinige techniek voor het creëren van een prettig en comfortabel binnenklimaat. Met deze duurzame oplossing wordt de lucht in je bedrijf of woonhuis gekoeld of verwarmd, eventueel met behulp van een ventilatiesysteem.

Geïnteresseerd in luchtbehandeling? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Luchtbehandeling is maatwerk

De meest efficiënte insteek van het luchtbehandelingssysteem hangt van verschillende factoren af: de omvang van het woonhuis of bedrijfspand, wensen, bouwmethodiek. etc. Daarom gaan we graag in gesprek: wij komen bij u langs om de situatie te kunnen inschatten en persoonlijk uw wensen en behoeften te horen. Daarna gaan wij samen het meest geschikte systeem verder uitwerken.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op

Ventileren: systeem A, B, C of D?

Een goede ventilatie in uw woon- of werkomgeving is erg belangrijk. Slechte ventilatie kan namelijk zorgen voor een verminderde concentratie, slechte nachtrust en bijvoorbeeld zaken als vermoeidheid en hoofdpijn, oftewel; het is minder behaaglijk.

Er zijn verschillende soorten ventilatiesystemen op de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld ventilatiesystemen met een natuurlijke toevoer met mechanische afvoer (systeem C) of juist met warmteterugwinning op basis van mechanische toevoer en afvoer (systeem D). Wij adviseren u graag.

Advies nodig?
Advies nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom kiezen voor Celsius?