Onze diensten

Een overzicht van de diensten van Celsius

Of het nu gaat om renovatie, verbouw of nieuwbouw: elk project is uniek en vraagt om maatwerk. Bij Celsius hebben we de kennis en ervaring in huis van alle installatietechnieken en loodgietersklussen. Kijk snel verder voor een overzicht van onze diensten of neem contact met ons op.

Centrale verwarming

Geen huis is hetzelfde. Het type woning, de oppervlakte, het gebruik en de techniek maken allemaal dat het kiezen van de juiste ketel maatwerk is. Daarom komen we graag bij u langs om samen het meest passende verwarmingssysteem te bepalen.

Alles over centrale verwarming

Luchtbehandeling & ventilatie

Luchtbehandeling is een efficiƫnte, energiezuinige techniek voor het creƫren van een prettig en comfortabel binnenklimaat. Met deze duurzame oplossing wordt de lucht in je bedrijf of woonhuis gekoeld of verwarmd, eventueel met behulp van een ventilatiesysteem.

Alles over luchtbehandeling & ventilatie

Riolering

Voor rioleringswerkzaamheden gebruiken we moderne technieken en materialen. Met onze onitstopmachines kunnen we verstoppingen snel en gemakkelijk voor u oplossen. Probleem in de toekomst kunnen we voorkomen door het riool te inspecteren met de rioolcamera. Op die manier kunt u zonder problemen een frisse douche nemen, gebruikmaken van het toilet of de was doen.

Alles over riolering

Sanitair

Bij Celsius ondersteunen we u ook graag met het inkopen en plaatsen van sanitair voor uw nieuwe toilet of badkamer. Van losse elementen tot complete (en complexe) badkamers, wij ontzorgen u vanaf de bouw tot en met de afwerking.

Alles over sanitair

Vloerverwarming

Buiten het comfort dat vloerverwarming biedt, zijn er ook veel voordelen ten opzichte van de conventionele verwarmingssystemen. Doordat de lucht bij vloerverwarming gelijkmatig wordt verdeeld en niet vanaf de radiatoren omhoog stijgt, zal de gewenste temperatuur sneller bereikt worden.

Alles over vloerverwarming

Warmtepompen

Verwarmen via warmtepompen is een duurzame en betrouwbare manier om uw woonhuis of bedrijf te verwarmen of verkoelen. Om de juiste warmtepomp te kunnen selecteren, zijn er verschillende aspecten van belang: bouwmethodiek, isolatiewaardes, ventilatiesystemen en het afgiftesysteem (vloerverwarming of radiatoren). Bij Celsius hebben we ervaring met verschillende typen warmtepompen.

Alles over warmtepompen

Zinkwerk & dakbedekking

Celsius verwerkt alle bitumineuze en kunststof dakbedekkingen op uw platte of hellende dak. We kunnen uw dak ook voorzien van isolatie, of zink of shingles. Het aanbrengen van een lichtkoepel, dakraam of dakdoorvoer behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Alles over zinkwerk & dakbedekking
Offerte aanvragen?
Offerte aanvragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.