00 cvinstallatiesenonderhoudCelsius kan u op alle vlakken van verwarming advies geven, van cv-ketel tot vloerverwarming. We zijn erkend installateur van de merken Remeha en ATAG. Twee vertrouwde merken met grote ambities voor de toekomst. Ook in duurzame verwarmingssystemen heeft Celsius veel ervaring en kennis om het beste systeem voor uw bedrijf of woning te realiseren.

CV-ketel

Celsius is erkend installateur van de merken Remeha en ATAG. Twee vertrouwde merken met grote ambities voor de toekomst. Zowel Remeha als ATAG zijn sterke en vooruitstrevende merken, precies wat wij zoeken in onze leveranciers.

Beide merken hebben een fabriek in Nederland en blijven onderzoek doen om nieuwe technologie├źn te ontwikkelen en deze optimaal te benutten. Hiermee produceren zij hoogwaardige verwarmingsproducten en zetten zij dit om naar huiselijke comfort en energiebesparing.

Mocht u voorkeur hebben voor een ander merk dan Remeha of ATAG, dan kunnen wij die ook voor u leveren en installeren. Uiteraard doen wij ook onderhoud en reparaties van alle andere merken cv-ketels.

Voor uitgebreid en vrijblijvend advies komt Celsius graag bij u langs. Voor elke (woon)situatie leveren we een passend verwarmingssysteem. Hierbij spelen punten als het woningtype, de oppervlakte of de intensiviteit van het gebruik van warm water een belangrijke rol.