Op zoek naar een veelzijdige, zelfstandige baan in een groeiend bedrijf? Waar je samen in een hecht team werkt aan duurzame en innovatieve installaties? Dan is Celsius de plek voor jou.

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider installatietechniek zorg jij ervoor dat onze projecten soepel verlopen. Vanuit ons vernieuwde kantoor in Kamerik (vlakbij Woerden) speel jij een belangrijke rol binnen ons team en ons bedrijf:

Wat wij bieden

Wat breng je mee?

Waarom Celsius?

Bij Celsius kom je terecht in een hecht team van zo’n 15 collega’s. Samen werken we aan veel verschillende innovatieve en duurzame installatieprojecten: van brandweerkazernes en horeca-gelegenheden tot het installeren van vila’s, appartementencomplexen en onze eigen service en onderhoudstak.

Omdat de installatiebranche constant aan het vernieuwen is, krijg je bij ons de mogelijkheid om je kennis up-to-date te houden. We werken graag mee aan het opleiden en (door)ontwikkelen van onze eigen kennis en kunde. Daarnaast kun je rekenen op verschillende (bedrijfs)uitjes en sluiten wij de week altijd graag af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan nu en stuur een mail naar info@celsiusloodgieters.nl. Een uitgebreid cv is niet nodig; we gaan graag het gesprek met je aan. Mocht je nog vragen hebben over de functie, dan kun je contact opnemen met Ruben Ravestein via 0348 745 222.

Solliciteer nu!