Celsius kan alles voor u verzorgen bij de verbouwing of nieuwbouw van uw toilet of badkamer. Het slopen van de oude situatie, het leidingwerk voor riolering en toevoer van warm en koud water en het leveren en monteren van het door u gekozen sanitair.

Elke dag maakt u vele malen gebruik van uw toilet of badkamer. Het is dan ook van groot belang dat dit naar behoren functioneert. Tevens wordt een badkamer steeds vaker gezien als de ruimte waar u tot rust kunt komen en kunt ontspannen. Reden te meer om u goed te laten adviseren zodat u de beste keus kunt maken uit de sanitaire voorzieningen die er tegenwoordig allemaal zijn. U kunt natuurlijk kiezen voor een ligbad, een stort- of regendouche. Maar u kunt uw badkamer ook uit laten rusten met een stoomcabine, een infrarood-cabine of sauna. Celsius kan u adviseren over al deze mogelijkheden.

Zowel bij Celsius zelf als bij onze leveranciers kunt u terecht voor advies en het ontwerp. Samen met u kunnen we zo de optimale indeling voor uw badkamer of uw eigen ontspanningsruimte maken.