Het vervangen van de dakbedekking wordt meestal te laat gedaan, de kosten zijn vaak hoog waardoor het uitgesteld wordt, met alle gevolgen van dien. Twijfelt u over de staat van uw dakbedekking, dan komt Celsius graag bij u langs om u hier vrijblijvend over te adviseren.

Celsius verwerkt alle bitumineuze en kunststof dakbedekkingen op uw platte of hellende dak. Maar ook het isoleren van uw dak en een dak voorzien van zink of shingles kunnen we voor u realiseren. En het aanbrengen van een lichtkoepel, dakraam of dakdoorvoer behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Ook voor een reparatie of lekkage bent u bij Celsius aan het juiste adres. Door de flexibiliteit kan Celsius u snel helpen, waardoor in het geval van lekkage de schade zo beperkt mogelijk kan blijven.

Celsius levert dakgoten en afvoeren in veel verschillende uitvoeringen en maten, van rond tot vierkant. Een PVC dakgoot en afvoer is het goedkoopste. Zink en koper zijn daarentegen wel duurder, maar gaan dan ook wel langer mee en het geeft meer uitstraling aan uw huis. Ook uitvoeringen in gegalvaniseerd staal welke in kleur worden gecoat zijn een mogelijkheid.

Het verwerken van zink en koper is nog een echt oud ambacht vak. De meeste dakgoten van zink en koper zijn maatwerk, bij alle huizen is dit verschillend. De maten van deze goten worden dan ook op locatie ingemeten en worden in onze eigen zinkstraat gezet. Hierdoor kunnen we alles maken en het beste maatwerk leveren.

Voor meer informatie bel ons op of vul ons contactformulier in: